top of page

SPECIALINVENTAR

Vi er specialister i udvikling og produktion af specialinventar til butikker, kontor, restaurant, byggeri, specialbyggede skabe, snedkerkøkkener, receptionsskranke, bardiske og meget mere

Vi designer specialinventar og fast inventar ud fra dine ønsker.
Vores udvalg af materialer spænder vidt og det samme gør vores kreativitet og produktionsmuligheder. Vi laver nogle af de flotteste resultater! - En vovet antagelse? Måske, derfor lader vi vores cases tale for sig selv, se dem HER

Igennem tiden har vi bl.a. lavet indretning af butikker, indretning af kontorlokaler, lobbies til hoteller, skoleinventar, biografer og meget mere. 
 

Vil du høre mere om mulighederne inden for specialinventar og fast inventar, så giv os et kald på +45 97 15 66 33

Skal vi udvikle dit unikke inventar? 
Ønsker du et designoplæg udarbejder vi gerne et 3D oplæg, som visualiserer hvordan din specifikke opgave kan se ud. Vores dygtige projektafdeling står klar til at projektstyre din opgave, hvis dette ønskes. 
Du tildeles din egen projektleder, som bevarer overblikket og styrer din opgave med sikker hånd fra start til slut. 

I vores maskinpark tager vores snedkere og maskinsnedkere hånd om dit produkt, og sikrer dig den bedste kvalitet. Vi leverer et 100% færdigt produkt, eller vi kan levere modulerne som knockdown-elementer efter behov. Afslutningsvis tilbyder vores nøje udvalgte montører, montering eller opstilling af dit inventar hvis dette ønskes. 


Lad os hjælpe dig i dag. Kontakt os på tlf: +45 97 15 66 33. 

Dan Modul_inspirationskatalog_2024_nytformat.jpg

INSPIRATIONSKATALOG

SE VORES SENESTE CASES

bottom of page