top of page
CNV000017.jpg

DELKOMPONENTER

Delkomponenter til køkken-, møbel- og træindustrien.
Hos Dan Modul producerer vi delkomponenter til en række kunder med fokus på kvalitet og effektivitet.

 

DIN SAMARBEJDSPARTNER TIL KØKKEN-, MØBEL- OG TRÆINDUSTRIEN

 

Specialdesignede ophængslister, køkkenkorpus eller skabsdele er blot nogle af vores kompetencer, når det kommer til delkomponenter. Hos Dan Modul kan vi producere jeres delkomponenter efter behov og ønske i forhold til materiale, størrelse og antal.

Hos Dan Modul er vi altid klar til at fremstille noget nyt, som vi ikke har prøvet før. I tilfælde af, at nogle af vores standardkomponenter ikke helt passer til det, din forretning anvender, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Vi skal nok finde en løsning!

DANSK PRODUCEREDE KØKKEN- OG SKABSDELE

Vi er en virksomhed, der er omstillingsparate, anvender faste leveringsdage hver uge, og kan med sikkerhed finde en løsning til dig, hvis du mangler en leverandør af  skabsdele, korpusdele f.eks. skuffeside, ophængslister og meget mere. Så står du og mangler en underleverandør, til diverse opgaver indenfor træindustrien, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Læs mere om, hvad vi tilbyder herunder.

PRODUKTION MED BÆREDYGTIGE MATERIALER

 

Vores moderne maskinpark  indeholder mange automatiske processer, som giver os mulighed for produktion af delkomponenter til konkurrencedygtige priser.

Spånpladerne, som b.la. bruges til vores skabsdele, er fra Kronospan/Novopan, der producerer spånplader på miljøets betingelser.

SPARRINGSPARTNER PÅ DIT PRODUKT
 

Da vores produktion af delkomponenter ofte indebærer et længerevarende samarbejde med vores kunder, er netop denne type opgaver af højeste prioritet for os.

 

Vi hos Dan Modul ønsker nemlig at være mere end blot en leverandør, men i høj grad en sparringspartner i forbindelse med både design, proces og produktion.

Vi udvikler og optimerer derfor også konstant på vores processer med det mål at effektivisere og forbedre.

 

Dette holder både de samlede omkostninger nede, mindsker risikoen for fejl undervejs og letter den generelle kommunikation. Til fordel for både jer som virksomhed og os som sparringspartner.

bottom of page