top of page
Jagtens Hus Inventar11.jpg

KONTORINDRETNING

Opbevaringsløsninger, receptionsskranke eller designede møbler til virksomheder. 
Hos Dan Modul producerer vi receptionsskranke, møbler, skabe og stativer med fokus på godt møbelhåndværk og innovativt design. 

 

KONTORINVENTAR SKRÆDDERSYET EFTER BEHOV

 

Specialdesignede møbler, nicher eller receptionsskranke er blot nogle af vores kompetencer, når det kommer til kontorinventar. Hos Dan Modul kan vi skræddersy jeres kontorinventar efter behov og ønske i forhold til rummets indretning og virksomhedens DNA. 

Kontorinventar og kontorindretning behøver nemlig ikke at være standard. 

RECEPTIONSSKRANKE 

Førstehåndsindtrykket er afgørende for din virksomhed. Skab derfor et godt indtryk med din receptionsskrank. Vi tilbyder både specialdesignede og standard skranke. 

Vi skræddersyer receptionsskranke efter behov – med låger, skuffer, hylder, låse, arkivrammer og lys. Hver receptionsskranke tilpasses i højde, bredde og længde efter ønske. Materialevalget er bredt og ligeså er designmulighederne. Vi tilbyder 3D tegninger som visualiserer designet på din skranke. Hvis det ønskes, er vi med under hele processen fra idé og udvikling, til produktion og montering. 

KONTORSKABE 

Skal du til at indrette kontoret, eller udskifte det gamle inventar med nyt – så har vi et stort udvalg af kontorskabe og reoler til opbevaring, arkivskabe, jalousiskabe, skydelåger, lys og hjul. 

Vi hjælper dig med at udvælge de rigtige skabe til dit kontor. 


Kontakt os i dag, vi har både tid og lyst til en snak om dine kontorskabe. 

MØDEBORDE

Få specialdesignet mødebordet, så det passer til jeres indretning og behov. 

Mødeborde fås i et utal af varianter og former. Hos Dan Modul producerer vi alt fra stationære borde, konferenceborde og runde borde. Vi producerer i mange forskellige materialer og tilpasser bordet efter rummets størrelse og kundens ønsket behov. 


 

SKÆRMVÆGGE

Nedbring støjniveauet væsentligt og skab rum i rum med vores skærmvægge. 

Størrelser: 
H: 120 x B: 100cm. 
H: 160 x B: 100cm. 
H: 120 x B: 140cm. 
H: 160 x B: 140cm. 

Vil du høre mere om skærmvægge og jeres muligheder, så kontakt os i dag. 

VÆGDEKORATION

Vi designer og producerer forskellige vægdekorationer, hvad end det er i form af lameller, mos eller kork mm. 

Vores vægdekorationer giver jer mange muligheder for at brand formidle og udtrykke jeres virksomheds DNA. Vi producerer vægdekorationer i forbindelse med større projekter og som enkelt løsning. 

Kontakt os i dag og hør nærmere om jeres muligheder for vægdekorationer til kontoret.  

 

bottom of page