top of page
Jagtens Hus billede 2.jpg

INVENTAR TIL BYGGERI

Opbevaringsløsninger til virksomheder, private, foreninger og sportsklubber. Hos Dan Modul producerer vi skabe og stativer med fokus på godt møbelhåndværk og med passion for innovativt design. 
 

Se vores mange løsninger her. 

PRODUCENT AF INVENTAR TIL BYGGEPROJEKTER

 

Dan Modul A/S er underleverandør af fast inventar til fag- og hovedentrepriser. 

Når vi modtager jeres ønske og behov, sammensættes et projektteam efter ekspertviden henholdt til projektets nødvendighed for konstruktion og tilbud. 
Til hvert projekt vil der blive udvalgt en projektleder samt produktions-tekniker, som tager styringen fra start til slut. 
Når vi danner vores projektteam er det med fokus på at bygge bro mellem kunde, samarbejdspartnere og Dan Modul A/S. 

Vi stræber altid efter et tillidsbaseret samarbejde og åben dialog. 

TILBUD PÅ SPECIAL– OG FAST INVENTAR

Vi er ofte med fra start på byggesager, hvor vi hjælper fra sparring med arkitekten, til tilbudsgivning med entreprenøren.
Vores produktions-teknikere arbejder med de forskellige projekter, og sikrer at inventaret bliver leveret til tiden og som ønsket.   


Med vores moderne maskinpark, er vi gearet til det meste både mindre og større opgaver. Vi producerer inventar i mange forskellige materialer og vores løsninger indeholder alt fra bygningsinventar, lockers, te-køkkener, skranke, garderober, skabe, lobbies mm.   

INVENTAR TIL BYGGERI – SKABE ETFTER MÅL 

Hos Dan Modul producerer vi skabe efter både standard- og specialmål. Mange rum, specielt i ældre byggeri har mål, som ikke går op i 10cm spring, som standardelementer typisk leveres med. 

Tilpas derfor dine skabe i bredde, højde og dybde og få skabe skræddersyet til dine rum. Vi er specialister i at tilpasse skabe til skrå vægge og skæve gulve. 

Skal du bruge skabe efter specialmål eller blot standard skabe, vil vi meget gerne høre fra dig. 


Kontakt os i dag og få et tilbud. 

KONTORINVENTAR OG KONTORSKABE

Skab et produktivt arbejdsmiljø med unikt kontorinventar. 
Som ordreproducerende virksomhed og med årtiers erfaring og kompetencer inden for kontorinventar, kan vi skræddersy et kontormiljø præcist, som der ønskes.  

Vi tilbyder specialdesignede møbler og kontorskabe med masser af opbevaringsplads. Få bl.a. skabe med hjul, trådkurve, skilleplader, udtræksrammer til A4 og foliohængemapper til skabe, arkivskabe og jalousiskabe. 


Vælg imellem kontorskabe med skydelåger, låger og skuffer. Tilføj låse som bl.a. hængelåse, kodelåse, ruko-låse eller cylinderlåse.    

GARDEROBESKABE OG STATIVER  

Få specialdesignet dine garderobeskabe og stativer. Vi producerer skabe og stativer efter specialmål i farver og materialer efter ønske. 

Skab overblik og gør det nemmere at holde orden på dine ting, med vores store sortiment af hylder, trådkurve, bakker, skostativer og bøjlestænger. Sammensæt garderobeskabet efter dine ønsker og behov. I et 3D oplæg visualiserer vi gerne, hvordan dine garderobeskabe eller stativer kan tage sig ud, for at opfylde dine behov i forhold til design og funktionalitet. 

Kontakt os i dag og få en pris. 

BØRNEGARDEROBER 

Som specialister i udvikling af inventar til institutioner, ved vi hvad der kræves af den gode børnegarderobe. Vi guider og hjælper dig til at træffe de rette valg, når det gælder materialers slidstyrke, funktionel indretning og størrelse på garderoben. Vi designer de robuste, praktiske og flotte børnegarderober til institutioner som stående og væghængte. 

Vi tilbyder børnegarderober i et bredt udvalg af farver og materialer – og med hattehylder, skoholdere, støvle-tørrer, drejekroge med tre-kroge, bænke eller hjul. 

Kontakt os i dag og få et tilbud på en funktionel børnegarderobe i høj kvalitet.  
  

SKOLESKABE OG SKOLEGARDEROBER

Vi designer og producerer stående eller væghængte elevskabe og lærerskabe samt opladnings- og opbevaringsskabe til bærbare computere og andet mobilt elektronik udstyr. Skabene kan designes med hjul, brevindkast og forskellige låsetyper som fx hængelås. Skabene leveres i materialer, farve og størrelser efter ønske. 

Få skolegarderoben som åben eller lukket garderobe til omklædningsrum. Skabene kan udstyres med ventilationshuller, hattehylder, skohylder, bøjlestænger med dobbelte kroge, låse og bænke. 

VITRINESKABE  

Indret dine rum med flotte og funktionelle vitrineskabe og giv dine rum en lækker og eksklusiv stemning. Vi skræddersyer skabene efter ønske og tilpasser dem til alle typer rum. 
Vitrineskabene fås i materialer som bl.a. træ, messing, kobber og stål – og med lys og låse. Design et skab efter dit ønske i fx et rå, industrielt look, et minimalistisk look eller romantisk look. 

Skabene fås som gulvvitriner og bordvitriner. Er pladsen trang kan vi anbefale en væghængt vitrine ,som ikke optager gulvplads. 

Kontakt os i dag og få en konkurrencedygtig pris på vitrineskabe. 
 

GREB OG HÆNGSLER 

Vores udvalg af greb er vidtspændende – fra funktionelle knopper, udvendige greb og ifræsningsgreb, som alle fås i forskellige størrelser, designs og materialer.  

Vi bliver ofte forhørt på vores stærke hængsler til skabslåger, som skal kunne sikre lågernes kvalitet og styrke. Vi tilbyder hængsler i forskellige grader, alt efter det behov og krav. 

Vores hængsler er testet af LGA QualiTest GmbH Møbeltestinstitut, hvor slidstyrke og statisk belastningsevne bliver testet. Har du spørgsmål til test og belastning på vores hængsler er du velkommen til at kontakte os.  

bottom of page