top of page
IMG_9401_LF.jpg

DISKE OG
SKRANKE

DISKE OG SKRANKE

Diske og skranke er ofte meget centralt inventar i indretningen. Sørg derfor for, at inventaret er præsentabelt og tillokkende for dine kunder. 
Vi tilbyder diske og skranke i alle prisklasser – som standard løsning eller special design. 

Find inspiration her på siden, om din mulighed for at sammensætte din egen unikke disk eller skrank, ud fra vores mange muligheder. 

BUTIKSDISKE 


Butiksekspedienten bruger mange timer ved butiksdisken, hvilket sætter krav til brugervenligheden. 
Hos Dan Modul skræddersyer vi butiksdiske til enhver type forretning - fra brugskunst- og tøjbutik til supermarked og kiosk. 

Vi guider dig igennem den optimale placering af diskens arbejdszoner og tilføjer det nødvendige tilbehør som papirholdere, gavebåndholdere mm. 


Vi rådgiver om materialer og deres slidstyrke, og designer alle typer butiksdiske.
Har du brug for sparring til indretning og design af din butiksdisk?
Vores kvalificerede personale er klar til at hjælpe. 

 

BARDISKE OG KANTINEDISKE 


Vi tilbyder specialdesignede kantine- og barløsninger – som betjente diske eller selvbetjente. Vi guider dig igennem den optimale placering af diskens arbejdszoner og tilføjer det nødvendige tilbehør som fx fustager, kopholdere, stativer til glasophæng, udstillingsmontrer med køl, integreret salatbuffet mm. 

I et 3D oplæg visualiserer vi, hvordan din disk kan tage sig ud, for at opfylde dine behov og afspelje din virksomheds DNA. 

Kontakt os i dag og lad os i samarbejde finde frem til, hvilken bardisk eller kantinedisk der passer bedst til din virksomhed. 

RECEPTIONSDISKE


Førstehåndsindtrykket er afgørende for din virksomhed. Skab et unikt indtryk med en specialdesignet receptionsdisk. Hos Dan Modul skræddersyer vi receptionsdiske efter behov – med skuffer, låger, hylder, arkivrammer og lys. Hver receptionsdisk tilpasses i højde, bredde og længde efter ønsker. 

Materialevalget er bredt og ligeså er designmulighederne. 
Lad os hjælpe dig med udviklingen af din receptionsdisk og få sammensat en disk efter smag og pladsforhold. 

 

SKRANKE 


Vi designer receptionsskranke og butiksskranke efter dit behov – i alle tænkelige størrelser og former, og i et bredt udvalg af materialer. Vi tilbyder 3D tegninger, som visualiserer designet på din skranke. Hvis det ønskes, er vi med under hele processen fra idé og udvikling, til produktion og montering. 

I vores egen maskinpark har vi altid produktet for øje – det sikrer os det gode resultat. Vores team af montører sørger for opstilling og montage af skranken. 

Kontakt os, vi har både tid og lyst til at hjælpe dig med din skranke. 

bottom of page