top of page
Digitale-munu-boads.jpg

INVENTAR TIL RESTAURANT

Når Caféen eller restauranten skal indrettes er det ikke kun et spørgsmål om god eller dårlig smag. 
Din indretning skal mere end bare se godt ud!
Hos Dan Modul skaber vi ikke kun indbydende rum i godt håndværk.
Vi har fokus på rumindretning som baner vejen mod din virksomheds målsætning. 
Inventar til restaurant finder du hos Dan Modul A/S. 

 

INVENTAR TIL RESTAURANT 

Få produceret skræddersyet inventar til restaurant hos Dan Modul A/S.
Vi specialiserer os i jeres virksomhed. 

RESTAURANT OG CAFÉMØBLER 

Når der skal vælges borde og stole til cafeen, restauranten, kroen, hotellet eller et andet serveringssted, er slidstyrke et vigtigt parameter. Hertil kommer også det visuelle udtryk som skal afspejle dit brands DNA. 

Det er uhyre vigtigt, at der ligger nogle grundige overvejelser bag indretningen af et spisested, så den danner ramme om den gode kundeoplevelse. Vi hjælper dig med at udvælge de rigtige møbler, så de danner den perfekte ramme om dit koncept. 

Vi tilbyder meget, både som standard og special designet. Giv os et kald og hør nærmere om inventar til restaurant. 

BARDISKE OG KANTINEDISKE 

Vi tilbyder specialdesignede kantine- og bar løsninger – som betjente diske eller selvbetjente. Vi guider dig igennem den optimale placering af diskens arbejdszoner og tilføjer det nødvendige tilbehør som fx fustager, kopholdere, stativer til glasophæng, udstillingsmontrer mm. 

I et 3D oplæg visualiserer vi, hvordan din disk kan tage sig ud, for at opfylde dine behov og afspejle din virksomheds DNA. 

Kontakt os i dag og lad os i samarbejde finde frem til, hvilken bardisk eller kantinedisk, der passer bedst til din virksomhed. 

DIGITALE SKILTE 

Et skilt i bevægelse fanger øjet og forbrugerens opmærksomhed. 
Med digitale skilte kan du hurtigt tilpasse dig konstant omskiftelige situationer. Du kan skræddersy dit budskab, og ændre det, præcis som du har lyst til. 

Du kan endda indstille det til at skifte automatisk på bestemte tidspunkter, efter årstider eller til specifikke lokationer, så du kommer først i kampen om din målgruppes opmærksomhed. 

De digitale skilte kan bl.a. anvendes som digitale menu boards, digitale kampagneskilte eller digitale informationsskilte. De fås med og uden ramme og til montering eller indbygning i inventar. 

Skal dit spisested være digitalt, så kontakt os i dag. 


 

bottom of page