top of page
IMG_7088.JPEG
BAKØ LIVING


Dan Modul skaber rum med specialdesignet inventar til retail, kontor og byggeri. Nu skaber virksomheden også unikt inventar til private gennem
BAKØ Living.

 

SPECIALDESIGNET INVENTAR TIL HJEMMET

 

SKAL VI HJÆLPE MED INVENTARET?

De mange opgaver på projektmarkedet får nu selskab af opgaver for private, der har mulighed for at købe inventar til køkken, bad og garderobe hos vores subbrand BAKØ Living.

Med en større interesse i hjemmets indretning og inventar blandt private, kan vi imødekomme kunder, der netop ønsker et mere eksklusivt og unikt inventardesign. 

BAKØ Living
Snedkerkøkken fra BAKØ Living

INVENTAR TIL HJEMMET –
ÆGTE SNEDKERARBEJDE

"Hos BAKØ Living taler du direkte med snedkeriet og på den måde sikrer vi, at din løsning bliver helt din egen og helt perfekt – helt ned i mindste detalje."


Drømmer du om et unikt køkken, håndlavet i smukt træ, skræddersyet til dit rum og som bestemt ikke ligner naboens køkken? 

Besøg BAKØ Living her. 

KRÆSET FOR DETALJERNE

Et snedkerkøkken er en langsigtet løsning – både hvad angår udtryk, men især også i forhold til materiale- og udførselskvaltiet. 

Vores produktionslokaler og tegnestue ligger tæt op ad hinanden både fysisk og mentalt, hvilket sikrer at vi altid har de bedste resultater for øje. 

Vi giver dig kyndig vejledning om bl.a. indretning, valg af træsorter og vedligeholdelse. 

Book et møde med vores køkkenarkitekt her. 

hye3.png
bottom of page