top of page
Mos-i-ramme.jpg

MOSVÆGGE

B2B Salg

BRING NATUREN INDENFOR MED HÅNDPLUKKET MOS

 

Mos – det nye sort. Skab opsigtsvækkende vægge eller interiør, med det grønne svampede naturmateriale.  

Mos er nok mest kendt for at være den irriterende grønne plante, der springer frem på græsplænen, når skygge og fugt kombineres – men mos er også det ideelle materiale til unik indretning af rum. 

Der er nemlig et utal af spændende muligheder. Med mosset kan vi kreere individuelle og unikke dekorationsløsninger til alle slags rum, både i butikken, receptionen og på arbejdspladsen. 

5 gode grunde til at bruge mos i din indretning

1. Absorberer lyd. 

2. Kræver ingen vanding, gødning eller kunstigt lys som alm. plantevægge. 

3. Vedligeholdelsesfrit og smudsafvisende. 

4. Bæredygtigt og naturligt. 

5. Mos beholder sine smukke og friske farver, og vokser ikke. 

Byd naturen indenfor og slå stressen ned

Stress er blevet en folkesygdom – Og i den kontekst er mosset aldeles brugbart.


Det viser sig nemlig, at lige så snart vi er i kontakt med naturen, hvad end vi opholder os der, eller blot bliver eksponeret for den, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred.  

Ved anvendelse af mos i indretningen, trækkes naturen indenfor og skaber atmosfære, som indbyder til eftertænksomhed, indre ro og overskud. 

Fakta om materialet mos 

De ægte mosser rengøres og bevares ved hjælp af en særlig proces. Herefter monteres de svampede mosser på MDF plader, og der kan tilvælges mos kant, hvis dette skulle ønskes. 

Det er også muligt at montere pladen i en ramme med beslag, så du hurtigt og nemt kan ophænge dit grønne "kunstværk" på væggen. 

Mosset kan endvidere også laves efter individuelle krav, fx med logo eller forskellige former – hvilket giver en imponerende indretnings effekt. 

Mosset bliver leveret som enkelte vægge og i forbindelse med specialinventar og fast inventar løsninger. Vores mos bliver ofte anvendt til receptioner, lobbies, restauranter, kontor og mødelokaler mm. 
Vores mostyper 

Vores standard mostype er Reindeer-moss, som fås i fem forskellige farver. 

Dertil har vi Pillow-moss og Flat-moss som fås i 3 farver. 

Fælles for alle er, at materialet er håndplukket med respekt for naturen.  Vil du høre mere om mosvægge eller have en pris? 

Få hurtigt et svar og kontakt os nu!
Vil du høre mere om mosvægge eller have en pris? Send os en besked! 

Tak for din forespørgsel

bottom of page