ISpecialbygget køkken

Specialbygget køkken. Husets hjerterum, hvor livet leves og familiehyggen fylder, hvor spil spilles, lektierne laves, hvor festen begynder og slutter, hvor maden nydes. Ja! Et moderne køkken har i dag et utal af funktionsbehov, alle behov vi hos Dan Modul gerne vil imødekomme, når vi skal designe dit køkken.

Du sætter selv stilen – fra standard køkkenløsning til snedkerkøkken

Hos Dan Modul tilbyder vi både masseproducerede køkkenløsninger og snedkerkøkkener. Vi designer til en hver opgave, og skræddersyer et køkken efter dine behov. Vi guider dig igennem den optimale placering af køkkenets 5 arbejdszoner, og designer et køkken specielt til dig. Hvad end du er til unikke løsninger eller standard løsninger, mørke elementer i et råt look eller lyse elementer med rene linjer i et tidsløst design.

Snedkerkøkken
Et snedkerkøkken fra Dan Modul er lig med slidstærkt håndværk og skræddersyede løsninger. Vi rådgiver om træsorter, design og de æstetiske og praktiske løsninger, der passer til dig. Vi tilbyder alt lige fra den minimalistiske stil til den gamle klassisk, book et inspirationsmøde i dag og lad os sammen designe dit unikke køkken.


LAD O
S TAGE EN SNAK TLF. 97 15 66 33

Specialbygget køkken – Sammensæt dit eget unikke køkken

Bordplader
Der er et væld af forskellige materialer at vælge imellem når det gælder bordplader bl.a.: Laminat, kompaktlaminat, keramik, komposit, massivtræ, granit. Tænk over, hvordan din bordplade benyttes til daglig, hvor meget tid og energi du vil bruge på rengøring og vedligeholdelse, og selvfølgelig hvilket design, farve og materiale du foretrækker. Vi guider dig igennem de forskellige materialer og finder frem til den bordplade der matcher dine behov.

Se flere inspirerende billeder af vores køkkener under vores cases HER

kkenskabe
Det moderne køkken skal gerne kunne rumme en del. Hos Dan Modul, kan du sammensætte din egen kombination af skabsmoduler og tilpasse dem i højde, bredde og længde, så dit rum udnyttes til fulde. Køkkenskabene giver mulighed for at indbygge hvidevarerne, hvilket med sine ens overflader giver køkkenet et stilrent og gennemført køkken. Vi ved hvor vigtigt det er at have meget plads, derfor rådgiver og designer vi et køkken som udnytter dit rum bedst muligt. Med skabe hvor hyldehøjden kan indstilles, så der er plads til netop dine ting.

Køkkenlåger
Beklæd dine køkkenmoduler med unikke låger. Få grebsfrie låger med push pull funktion der lader dig åbne og lukke skabe og skuffer med et let puf, låger med indfræst greb, eller låger med greb. Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer og farver samt låger i både højglans og mat.

Køkkenskuffer
Hos Dan Modul kan du sammensætte dine egne unikke skuffer. Tilpas skufferne i længde, bredde og højde så de opfylder dine krav til opbevaring. Få lågerne med soft close system – et brugervenligt system hvor lågerne selv lukker de sidste 10 cm.

Køkkengreb
Vælg imellem et bredt udvalg af funktionelle knopper og greb i forskellige stilarter, størrelser og materialer.

På siden her finder du inspirationsbilleder af samtalekøkkener og industrikøkkener. Se vores brede udvalg af unikke designs og få appetit på dit nye specialbyggede køkken.

Køkkeninspiration

Specialbygget køkken fra Dan Modul.

Se flere inspirerende billeder af vores køkkener under vores cases HER

Sort Køkken i et enkelt og tidsløst design.

Se flere inspirerende billeder af vores køkkener under vores cases HER

hvidt køkken, i et stilrent design.

Se flere inspirerende billeder af vores køkkener under vores cases HER

Kantinekøkken med sorte låger og bordplade i stål.

Skal vi hjælpe dig, med at designe og bygge dit nye køkken? Kontakt os i dag på Tlf. 97 15 66 33 eller send os en besked via nedenstående kontaktformular.

Kontakt os