OM DAN MODUL

Hvem er vi?

Dan Modul – inventar til retail, kontor og byggeri

Vi er eksperter inden for udvikling og produktion af Inventar til retail, kontor og byggeri, i bl.a. Skandinavien såvel som resten af Europa. Det er såre simpelt i hvertfald for dig, for hos Dan Modul tilbyder vi at varetage hele processen fra idéudvikling og design til projektstyring, produktion, installation samt opfølgning. Vi matcher altid din opgave op mod nøje udvalgte nøglepersoner, hvad end de sidder inhouse eller er eksterne håndplukkede leverandører.

Fleksibilitet, kvalitet og hurtig respons er vores nøgleord 

Og hvorfor fortæller vi dig så det? Det gør vi, fordi vores arbejde handler om at skabe gode resultater for dig og din forretning. Vi sætter os ordentligt ind i din forretning, og vi gør os fortrolige med dine ønsker og målsætninger. Vi opnår de gode resultater med fleksibilitet, kvalitet og hurtig respons, og ved altid at have for øje at skabe de bedste løsninger, som matcher netop dit behov.

Vores Cases

Vi er stolte af vores mange kundeopgaver og vi laver nogle af de flotteste resultater. En vovet antagelse? Måske, derfor lader vi vores cases tale for sig selv. Måske kan de være inspiration for dig, eller måske kan de ligefrem bringe fast grund under dit næste projekt. 

Tlf. +45 97 15 66 33