KØKKENER TIL PRIVATE OG ERHVERV

Vi designer til enhver opgave, og skræddersyer et køkken efter dine behov. Fra standard køkkener til snedkerkøkkener – til virksomheder og private hjem. Vi guider dig igennem den optimale placering af køkkenets 5 arbejdszoner, og designer et køkken specielt til dig. Hvad end du er til unikke løsninger eller standard løsninger

Snedkerkøkkener
Bordplader
> Køkkenskuffer
Køkkenlåger
Køkkenskabe
> Køkkengreb

SKAL VI OGSÅ TEGNE DIT 

Køkken? 

Snedkerkøkkener
Drømmer du om et unikt køkken, håndlavet i smukt træ, special designet, skræddersyet til dit rum og som bestemt ikke ligner naboens standard køkken? Så er det måske et snedkerkøkken du har brug for. Et snedkerkøkken er en langsigtet løsning – både hvad angår udtryk, men især også i forhold til materiale- og udførselskvalitet. Vores produktionslokaler og tegnestue ligger tæt op ad hinanden både fysisk og mentalt, det sikre at vi altid har de bedste resultater for øje.

ET KØKKEN LAVET I HÅNDEN OG TIL AT BETALE

Vi giver dig kyndig råd om bl.a. indretning, valg af træsorter, og vedligeholdelse. Lad os lave dit kvalitetskøkken med et unikt udseende og lækre detaljer. Få et uforpligtende møde, Book mødet i dag.

Bordplader
Der er et væld af forskellige materialer at vælge imellem, når det gælder bordplader bl.a.: Laminat, kompaktlaminat, keramik, komposit, massivtræ og granit. Vi guider dig igennem de forskellige materialer og finder frem til den bordplade der matcher dine behov og smag.

3 GODE RÅD NÅR BORDPLADEN SKAL VÆLGES
1. Tænk over, hvordan din bordplade benyttes til daglig, hvor meget tid og energi du vil bruge på rengøring.
2. Dine forventninger til bordpladens vedligeholdelse. Bordplader i lyse farver og naturmaterialer kræver mere vedligeholdelse.
3. Vælg et materiale, der matcher køkkenet, men også den omkringværende indretning. 

Køkkenskuffer
Hos Dan Modul kan du sammensætte dine egne unikke skuffer. Tilpas skufferne i præcis de længder, bredder og højder, som opfylder dine krav til opbevaring. Få skufferne med stilfulde greb, ifræsningsgreb eller grebsfrie køkkenskuffer med soft close system – et brugervenligt system hvor lågerne selv lukker de sidste 10 cm, ved hjælp af et let puf.

Den smarte løsning – skuffen i køkkenskuffen. Vælger du at indrette dit køkken med dybe skuffer, kan vi anbefale at indsætte en indvendig skuffe i køkkenskuffen for at udnytte pladsen helt optimalt. Herved får du plads til både porcelæn og glas eller til gryder og pander –  altså det hele i samme skuffe.

Køkkenlåger

FÅ EN LÆKKER INDPAKNING AF DIT KØKKEN

Beklæd dine køkkenmoduler med lækre låger. Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer og farver samt låger i både højglans og mat. Få grebsfrie låger med push pull funktion der lader dig åbne og lukke lågerne med et let puf, låger med ifræsningsgreb, eller låger med udvendige greb. Se og rør – få en fornemmelse af, hvor lækre vores skabslåger er – book et møde og besøg vores kontor – se materialeprøver og kom tæt på produktionen hvor vores køkkener fremstilles.


Køkkenskabe

GODE OPBEVARINGSMULIGHEDER – EFTER DINE MÅL

Det moderne køkken skal gerne kunne rumme en del. Hos Dan Modul, kan du sammensætte din egen kombination af skabsmoduler og tilpasse dem i højde, bredde og længde, så dit rum udnyttes til fulde. Med skabe hvor hyldehøjden kan indstilles, så der er plads til netop dine ting. Opbevaringspladsen kan fordeles i under- og overskabe eller i højskabe som gør det muligt at samle alle dine køkkenredskaber ét sted. Køkkenskabene giver mulighed for at indbygge hvidevarerne, hvilket giver køkkenet et ens udtryk med sine ens flader.

Vi ved hvor vigtigt det er at have meget plads, derfor rådgiver og designer vi et køkken som udnytter dit rum bedst muligt. Lad vores indretningseksperter hjælpe dig videre, book et møde i dag.

 

Køkkengreb
Køkkengreb er med til at understrege stilen i rummet. De gør en helt naturlig forskel for det overordnede udtryk i rummet, uanset om det er et enkelt, minimalistisk eller romantisk look du går efter. Grebet er en vigtig detalje, der skal være i trit med resten af rummets udtryk, men – måske vigtigst af alt – det skal være funktionelt.

GREB TIL EN HVER SMAG

Vores udvalg spænder bredt. Vælg imellem funktionelle knopper, ifræsnings greb eller udvendige greb – alle i forskellige stilarter, størrelser og materialer. Ønsker du et specielt greb? Vi kan sikkert hjælpe dig, Kontakt vores tekniker i dag

 

Tlf. +45 97 15 66 33