MOSVÆGGE

 

FÅ EN PRIS PÅ 

MOSVÆGGE

5 gode grunde til at bruge mos i din indretning

  1. Absorberer lyd
  2. Kræver ingen vanding, gødning eller kunstigt lys som alm. plantevægge
  3. Vedligeholdelsesfrit og snavsafvisende
  4. Bæredygtigt og 100% naturligt
  5. De beholder sine smukke og friske farver, og vokser ikke.   

     

Mos – med og uden ramme 
Sammensæt dit eget unikke billede eller mosvæg. Kombiner de forskellige mostyper og farver, og lav unikke vægdekorationer. Vælg imellem vores standard rammer eller lad mosset gå ud over kanten – Vi specialdesigner også gerne rammerne efter ønsker og behov. 

 

Vores mostyper
Herunder finder du vores standard mostyper – Reindeer moss som fås i fem forskellige farver samt vores pillow moss som fås i to farver. Alle er håndplukket med respekt for naturen. Ønskes en anden farve er det på forespørgsel. 

 

Vil du høre mere om mosvægge? Kontakt os endelig! 


Her ser du de mosvægge, vi allerede har sat op
Inden opsætning rengøres og bevares mosset ved hjælp af en særlig proces. Herefter monteres de svampede mosser på MDF plader og der kan tilvælges mos kant, hvis dette skulle ønskes. Det er også muligt at montere pladen i en ramme med beslag, så du hurtigt og nemt kan ophænge dit grønne “kunstværk” på væggen eller flytte rundt på det. Mosset kan endvidere også laves efter individuelle krav, fx på lamper – hvilket giver en imponerende indretnings effekt.

Få et møde
Se og rør vores forskellige grønne svampede mostyper. Arranger et møde eller slå vejen forbi vores kontor i Ikast. 
Vi laver god kaffe!

Åbningstider: 
Mandag – torsdag kl. 8.00 – 16.00
Fredag kl. 8.00 – 14.30

Vægdekoration – beton og rust på ruller
Går du efter et industrielt, rustik og moderne look til dine rum? Så er beton og rust på ruller måske det du søger. En hurtig og let løsning til udseendeændring af dine vægge. Pift de hvide vægge i mødelokalet op med rå moderne betonvægge eller lav en mindeværdig ankomsthal med vægge i et rustikt look. JA! mulighederne er mange. 
Læs mere på vores blog HER

Tlf. +45 97 15 66 33