Fremtidens materialer til inventar og vægge – En hurtig og let løsning til udseendeændring af dit rum

Er det grønne savsmuldstapet på kontoret for længst gået af mode? Er det tid til at tage afsked med de brune 70´er klinker på personaletoilettet? Har receptionsdisken udtjent sin tid? Så bør du overveje de hypermoderne materialer – beton og rust på ruller.

De rullende beklædningsmaterialer giver med deres ru udseende, dine rum eller interiør et råt, industrielt og skandinavisk look – en lækker løsning, hvis du ønsker at ændre udseende uden at skulle igennem en større renoveringsopgave.

Materialet kan nemt konvertere alle overflader til et helt nyt look. Omdan f.eks. en normal trædør til en gammel rusten jerndør. Diske, bordplader, låger eller reolsystemer med lige flader, kan alle beklædes med beton eller rust beklædning og ingen vil bemærke, at dine møbler faktisk ikke er lavet af 100 % beton eller metal.

Pift de hvide vægge i mødelokalet op med rå moderne betonvægge, lav en mindeværdig ankomsthal med vægge i et rustikt look eller opfrisk de kedelige vægge på kontoret med moderne rustikke vægge. JA! mulighederne er mange. Se flere inspirationsbilleder HER.


Vil du vide mere tlf. 97 15 66 33 

Skab tillokkende butikslokaler – hurtigt og let
Giv de oplevelseshungrende forbrugere en ny oplevelse, når de handler hos dig. Lad betonen eller rusten rulle ud i din butik. Forvandl dit butikslokale – giv det et råt, skandinavisk look. Vælg imellem forskellige rustikke overflader og farvenuancer, og væk dine produkter til live med nye spændende produktpræsentationer, vægge eller gulv. Skab et trendy og indbydende butikslokale, hvor kunderne har lyst til at færdes i længere tid. 


Se andre cases fra Dan Modul TRYK HER 

Hvis du ønsker at høre mere om fremtidens materialer, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 97156633 eller send os en besked via nedenstående kontaktformular.

Kontakt os

     

    Materialer til inventar og vægge