RESTAURATIONS INVENTAR

Når Caféen eller restauranten skal indrettes er det ikke kun et spørgsmål om god eller dårlig smag. Din indretning skal mere end bare se godt ud. Hos Dan Modul skaber vi ikke kun indbydende rum i godt håndværk. Vi har fokus på rumindretning som baner vejen mod din virksomheds målsætning.

> Restaurantmøbler og cafémøbler
Bardiske og kantinediske
> Digitale skilte

 

 

Restaurantmøbler og cafémøbler

Når der skal vælges borde og stole til cafeen, restauranten, kroen, hotellet, pizzariaet eller et andet serveringssted, er slidstyrke et vigtigt parameter. Hertil kommer også det visuelle udtryk som skal afspejle dit brands DNA. Det er uhyre vigtig at der ligger nogle grundige overvejelser bag indretningen af et spisested, så den danner ramme om den gode kundeoplevelse. 

Vi hjælper dig med at udvælge de rigtige møbler, så de danner den perfekte ramme om dit koncept. Vi tilbyder alt fra spisebåse, bænke, sofabænke, loungemøbler, spisebordsstole, taburetter, barstole, caféstole, langborde, caféborde, barborde m.m. – Som standard eller special designet. Kontakt os i dag vi har både tid og lyst til en snak om dit spisested. 

Bardiske og kantinediske

Vi tilbyder specialdesignede kantine- og bar løsninger – som betjente diske eller selvbetjente. Vi guider dig igennem den optimale placering af diskens arbejdszoner og tilføjer det nødvendige tilbehør som fx fustager, kopholdere, stativer til glasophæng, udstillingmontrer med køl, integreret salatbuffet, betalingssystem, opvaskemaskine, vask, køleskabe og fryseskabe – til kantinedisk og bardisk til café og restaurant. I et 3D oplæg visualisere vi hvordan din disk kan tage sig ud, for at opfylde dine behov og afspejle din virksomheds DNA.

Kontakt os i dag og lad os i samarbejde finde frem til, hvilken bardisk eller kantinedisk der passer bedst til din virksomhed.

Digitale skilte

Et skilt i bevægelse fanger øjet og forbrugerens opmærksomhed. Med digitale skilte kan du hurtigt tilpasse dig konstant omskiftelige situationer. Du kan skræddersy dit budskab, og ændre det, præcis når du har lyst. Du kan endda indstille det til at skifte automatisk på bestemte tidspunkter, efter årstider eller til specifikke lokationer, så du kommer først  i kampen om din målgruppes opmærksomhed.

De Digitale skilte kan bl.a. anvendes som Digitale menu boads, digitale kampagneskilte, eller digitale informationsskilte. De fåes både med og uden ramme og til montering eller indbygning i inventar. Skal dit spisested være digitalt, så kontakt os i dag.

INNOVATIVE MATERIALER

Vi skaber kreativ og nytænkende indretning med innovative materialer

Tlf. +45 97 15 66 33