BUTIKSINVENTAR

At arbejde professionelt med indretning af butikker skal ikke baseres på mavefornemmelse og hvad man tror der virker, men på konkret viden. Vi ved alt om butiksindretning – hvad der får kunderne til at stoppe op og hvad der sælger. Hvad der kræves af de enkelte elementer og den samlede indretning for at få salget hjem. 


Diske
>
 Podier
> Salgsdisplays
Glasmontre og glasvitriner
>
 Butiksreoler
> Tøjstativer 

 

Inventar til butik 

Det er vigtigt at der ligger nogle grundige overvejelser bag enhver butiksindretning, så den danner ramme om den gode kundeoplevelse og samtidig sikrer, at indtjeningen pr. m2 bliver så høj som overhovedet mulig. Lad os hjælpe dig, med at gøre din butik til den gode forretning. Vi designer og producerer butiksinventar, så det understreger dit brands DNA. Vi løser opgaver i alle størrelser. Hvad end det er fra rå lokale til nøglefærdig butik, eller blot en udskiftning af enkelt inventar. Vi producere alt lige fra butiksreoler, vægsystemer med kroge og hylder, butiksborde, salgskurve, gadestativer, gulvstativer, bokse, prøverum, tøjstativer til butik m.m. Kontakt os i dag, vi har både tid og lyst til en snak om dit næste butiksdesign.

 

Diske

Butiksdisken er ofte iøjefaldende og meget centralt placeret i butikken. Sørg derfor for, at dit disk møbel er præsentabel og tillokkende for dine kunder. Vores butiksdiske fås i alverdens overflader, farver, størrelser og former. Med skuffer, låger holdere og udtræksplader. Kontakt os i dag og lad os i samarbejde finde frem til, hvilken disk der passer bedst til dig og din butik.  

Podier

Podier til udstilling- fremragende inventar til at fremhæve kampagner eller specielle produkter rundt omkring i butikken. Opstil et eller flere podier sammen og skab centrale og blikfangende produktopstillinger. Udstillingspodierne designes efter behov og fås i alverdens farver former og størrelser, som standard podier eller lyspodier – mulighederne er mange. Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. 

Salgsdisplays

Et salgsdisplay er velegnet til kampagner og særlige produktgrupper. Det skal være indbydende og fremhæve produkterne, samtidig med at det ofte skal rumme mange produkter. Hvert display skræddersyes nøje efter produkt og brand – og laves som både borddisplays, gulvdisplays og vægdisplays. Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dine produkter. 

Glasmontre og glasvitriner

Få det bedste frem i dine produkter ved brug af vitrineskabe og glasmontrer. Glasvitrinerne og glasmontrene er med til at skabe fokus på dine produkter og lader dem fremstå eksklusive. Skabene og montrerne skræddersyes efter behov – i forskellige størrelser og materialer og med detaljer som spot og lås. Kontakt os i dag og lad os skabe en kreativ løsning som vil stjæle dine kunders opmærksomhed. 

Butiksreoler

Butiksreoler fra standard stålreoler til unikke specialdesignet reoler. Butiksreoler er velegnet til eksponering af mange produkter. Vi designer butiksreoler til alle slags butikker – som fritstående reoler eller reoler som monteres op ad vægge. Vi guider dig igennem det store udvalg af materialer og farver, og producerer en reol efter dine ønsker. Reolerne fås også med flytbare skinner til kroge, trådhylder, stålhylder, glashylder og kurve samt med og uden hjul. 

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde de rigtige butiksreoler til din butik.

Tøjstativer

Vi designer og producerer tøjstativer efter specialmål – i farver og materialer efter ønske. Sammenklappelige stativer, tøjstativer kombineret med hylder og kroge, letvægtstativer, vandrørsstativer, væghængtestativer og gulvstativer med eller uden hjul og bundplade – Mulighederne er mange. Kontakt os og få en god pris.  

Tlf. +45 97 15 66 33