SE PRISEKSEMPLER PÅ VORES MOS

SE HER 


Fremtidens materialer – Indretning af rum med mos

Indretning af rum med mos

Mos, det nye sort. Skab opsigtsvækkende vægge eller interiør, med den grønne svampede Raindeer mos.

Mos er nok mest kendte for at være den irriterende grønne plante, der springer frem på græsplænen, når skygge og fugt kombineres – men mos er også det ideelle materiale til unik indretning af rum. Her er der nemlig et utal af spændende muligheder. Med mosset kan du kreere individuelle og unikke dekorationsløsninger til alle slags rum, både hjemme og på arbejdspladsen. Brug mosset på vægge, i loftet, på lamper og andet interiør og giv dit rum et særligt kendetegn, som skaber blikfang og i særdeleshed afviger fra det sædvanlige standardiserede rum.

5 gode grunde til at bruge mos i din indretning

  1. Absorberer lyd
  2. Kræver ingen vanding, gødning eller kunstigt lys som alm. plantevægge
  3. Vedligeholdelsesfrit og snavsafvisende
  4. Bæredygtigt og 100% naturligt
  5. De beholder sine smukke og friske farver, og vokser ikke.

Byd naturen indenfor og slå stressen ned

Stress er blevet en folkesygdom – Et emne som vi tidligere har beskrevet i artiklen (fremtidens materialer – duftende organiske naturplader). Men også i denne kontekst er mosset aldeles brugbart. Det viser sig nemlig, at lige så snart vi er i kontakt med naturen, hvad end vi opholder os der, eller blot bliver eksponeret for den, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred. Ved anvendelse af mos i indretningen, trækkes naturen indenfor og skaber en atmosfære, som indbyder til eftertænksomhed, indre ro og overskud.

Fakta om materialet mos

De ægte mosser rengøres og bevares ved hjælp af en særlig proces. Herefter monteres de svampede mosser på MDF plader og der kan tilvælges mos kant, hvis dette skulle ønskes. Det er også muligt at montere pladen i en ramme med beslag, så du hurtigt og nemt kan ophænge dit grønne “kunstværk” på væggen. Mosset kan endvidere også laves efter individuelle krav, fx på lamper – hvilket giver en imponerende indretnings effekt.
Den grønne mos i rammer som billeder og på vægge kan have enten en flad eller struktureret overflade og kan kombineres med andre materialer. Tilsætningen af træstykker, planter eller stenelementer skaber interessante tredimensionelle landskaber, der giver rummet fascinerende karakter.
Har produktet vagt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om fremtidens materialer. Tlf. 97 15 66 33 eller send os en besked via nedenstående kontaktformular.

Kontakt os

    Rumindretning med mos skaber blikfang.