Cookies og databeskyttelse

Indsamling og anvendelse af personoplysninger 

Ejeroplysninger
Denne side udbydes af: Dan Modul A/S, Smedevej 1, 7430 Ikast. Tlf.: 97 15 66 33, E-mail:
info@dan-modul.dk  og CVR-nr.: 71275418

Datasikkerhed
Vi behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder databeskyttelsesforordningen (GDPR) og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi anvender tredjeparter til behandling af dine data. Med disse databehandlere har vi indgået databehandleraftaler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Denne hjemmeside anvender cookies til Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og indholdet bliver ikke delt med nogen.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Såfremt du benytter vores hjemmeside eller ønsker at handle med Dan Modul, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre handlen og/eller levere nyheder til dig. Vi indsamler følgende persondata:

• Kontaktoplysninger som eksempelvis Firmanavn, Adresse, telefonnummer og firma e-mailadresser
• Navn på kontaktpersoner
• E-mail på kontaktpersoner
• Telefonnummer på kontaktpersoner
• Oplysninger fra webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
• E-mail ved tilmelding af nyhedsbrev
• Mailkorrespondance arkiveres i det omfang, de er relevante for vores samarbejde

Hvordan indsamler vi data?
Vi indsamler data på to forskellige måder – Direkte og indirekte.

Direkte adgang til dine data giver du os eksempelvis:
• Ved udfyldelse af vores hjemmesides kontaktformular.
• Ved at kommentere på vores blogindlæg.
• Ved tilmelding af vores nyhedsbrev.

Indirekte indsamles automatisk, når du besøger vores hjemmeside. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du Dan Moduls brug af cookies. Disse cookies er med til at indsamle data omkring din færden på vores hjemmeside. Det kan eksempelvis være:
• Trafikdata
• Lokation
• Browser

Til indsamling af inddirekte data bruger vi Google Analytics. En tjenesteudbyder som ikke identificerer enkeltpersoner, men blot opstiller statistikker over, bl.a. hvor mange besøgende vi har på vores hjemmeside og hvor mange der har taget kontakt til os.

Hvordan og hvorfor bruger vi den indsamlede information?
Der kan være flere grunde til at vi indsamler og bruger dine data. Nedenfor har vi opstillet et par af dem:

• For at øge brugervenligheden på vores hjemmeside. Bl.a. kigger vi på, hvordan din adfærd er på vores hjemmeside og hvor mange undersider der bliver besøgt. Alt sammen for at vi senere kan opdatere siden, så den er lettere for dig at finde rundt på.
• For at kunne svare på din eventuelle henvendelse hos os.
• For at vide, hvor mange daglige, månedlige og årlige besøgende vi har på vores hjemmeside.
Der er rigtig mange grunde til, at vi indsamler data, og i bund og grund er det for at prøve at gøre vores forretning bedre, så vi altid kan forøge oplevelsen for vores kunder/besøgende på vores hjemmeside.

Hvor længe opbevarer vi dine persondata?
Dine data opbevares hos os, så længe det er nødvendigt. Det betyder, at når data ikke længere er relevant for os, vil det blive slettet på en sikker måde.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, beholder vi ligeledes din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os direkte via mail og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Sådan sletter du cookies
Se vejledningen her:
 http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at vi bruger cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:
 http://minecookies.org/fravalg

Links
På Dan-modul.dk findes der links til andre hjemmesider. Disse hjemmesider kan have en anden persondatapolitik end Dan Modul. Dan Modul er ikke ansvarlig for persondatapolitikken på andre hjemmesider end vores egen.

Oplysning, indsigelse, ændring, og sletning
Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på nedenstående e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til nedenstående e-mailadresse.

Dan Modul
Smedevej 1
7430 Ikast
Tlf.: 97 15 66 33
E-mail: info@dan-modul.dk
CVR-nr.: 71275418

Tlf. +45 97 15 66 33