CASES

Cases fra Dan Modul

Butiksinventar, inventar til institutioner og inventar til kontor
Som vores cases fremviser, så påtager Dan Modul sig alle typer opgaver indenfor butiksindretning, inventar til butik / inventar til retail, inventar til institutioner og inventar til kontor.  Vi matcher altid din opgave op mod nøje udvalgte designere, hvad end det er inhouse eller eksterne håndplukkede designere. Her bliver der udarbejdet et oplæg som fx kunne være på indretning af butik, indretning af shopinshop, butiksinventar eller inventar til kontor. På detaljerede planer og 3D renderinger ser I jeres produkter komme til live.  

Med vores unikke sammensætning af medarbejdere giver vi dig det bedste indenfor indretning. Hos Dan Modul løser vi en bred vifte af opgaver. Vi er et stærkt team som påtager os opgaver i alle størrelser, hvad end det er hele butiksdesign eller blot enkelte moduler som levering af skrank, levering af receptionsdisk eller levering af display. Vi er eksperter inden for udvikling og produktion af inventar i Skandinavien såvel som resten af Europa. Vi leverer til alle brancher, her kan bl.a. nævnes supermarkeder, restauranter, daginstitutioner, tøjbutikker, skoler, livsstilsbutikker, kontorer og meget mere. Se et udpluk af vores referencer på forsiden.

 Skal vi hjælpe dig? Tlf. 97 15 66 33

Har I brug for en totalindretning af jeres rum fx design af butik, eller trænger jeres nuværende rum blot til en opfriskning med enkelte elementer som fx et display, så står vores konsulenter klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige indretning til jeres behov.

Kort og godt; Vi håndterer altså alle typer opgaver lige fra butik indretning og butik inventar til indretning af kontor. Vil du vide mere om Dan Modul eller finde inspiration til dit næste projekt, så besøg også vores Linkedin og Facebook med nyeste tiltag fra Dan Modul. Kontakt os i dag og fortæl os hvad vi kan gøre for dig. Tlf. 97 15 66 33 eller Kontakt.