Bæredygtige materialer 

Bæredygtige materialer fra organoid. Føler du dig stresset? – slå stressen ned og lad nye naturlige materialer flytte ind på din arbejdsplads eller i dit hjem.    

Folkesygdommen stress fortsætter. Skal den bekæmpes, viser flere forskningsresultater at naturen er særdeles brugbar som en del af behandlingen, når et menneske lider af stress. Det viser sig nemlig, at lige så snart vi er i kontakt med naturen, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred.

Men du behøver altså ikke at ty til vildmarken for at opnå effekten fra naturen, eller glemme alt om det moderne liv, smide mobiltelefonen og computeren væk og flytte ud i en jordhule i skoven. Forskning peger nemlig i retning af, at selv en lille dosis af naturen, eller blot det at betragte naturen, kan have en positiv effekt på vores velbefindende.
Her har man bl.a. kigget på, hvad det betyder for vores helbred, at man placerer planter i kontorområder, har udsigt til natur fra et vindue på hospitalet eller blot bliver vist billeder af natur. Undersøgelser viser, at ophold i naturen, eller blot det, at vi bliver eksponeret for natur, betyder, at der sker noget med os både fysisk og psykisk. Vi kan opleve mindsket koncentration af stress-hormonet kortisol, ændret hjerterytme, lavere blodtryk, stærkere immunforsvar, højere koncentrationsevne og øget stabilisering af vores humør.

Se flere af fremtidens materialer HER 

Organoid, duftende organiske plader skaber et naturfyldt rum for dig
Byd naturen indenfor og slå stressen ned. Få rum med naturlige dufte og udseende med Organoid. Materialet kan pryde på både vægge, gulv og andre ønskede flader. Giv dit skrivebord en svag duft af sommer græs, rumdeleren imellem dig og din kollega en sart aroma af kaffe, badeværelsesvægge med lavendelduft eller pryd kontoret med en naturvæg af blandede planter og blomster.

Om Organoid
100% bæredygtige materialer fra Organoid, fremstillet af bl.a. hovedingrediensen alpinsk hø. Naturlige råvarer og økologisk bindemiddel presses ind i en flise eller til et tynd lag, hvorved den naturlige form og farve, såvel som naturlige duft stort set er bibeholdt. Før fingrene hen over det strukturfyldte materiale, og du vil kunne mærke nuancerne og de enkelte plantedele. Organoid fås i et utal af dufte og kombinationer – roser, lavendel, forfriskende citron, stimulerende kaffe m.m.
Materialet kan bruges råt som dekorativt materiale. Hvor produktet gøres vand- og ridseafvisende med en overfladebehandling med konventionel olie eller lak. Ønsker man at bibeholde duften fra materialet, men overdække naturoverfladen, kan materialet overfladebehandles med forskellige ral farver eller forskellige materialer som fx laminater.

Organoid fås også i lysgennemsigtig udgave. Dette materiale kan anvendes, f.eks. som lampeskærme eller som blændende beskyttelse i kombination med glas.

Har produktet vagt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om fremtidens materialer. Tlf. 97 15 66 33 eller send os en besked via nedenstående kontaktformular.

Kontakt os

    Naturlige materialer til inventar.